eReolen Go

eReolen Go er de danske folkebibliotekers landsdækkende tilbud med e-bøger og lydbøger til børn i alderen 7-14 år.

eReolen Go findes som app til iOS og Android og som hjemmeside på www.ereolengo.dk.

Formålet med eReolen Go er at styrke børns læselyst og understøtte en positiv læsekultur. Med eReolen Go får børnene let adgang til digitale bøger og en bred vifte af forslag til gode bøger, de kan dykke ned i. Formidlingen er tilrettelagt med øje for børnenes foretrukne formater og interesser, derfor er litteraturformidlingen primært baseret på video, og de mange boganbefalinger på platformen er produceret af børn fra hele landet. 

Det daglige arbejde med drift og udvikling af eReolen, eReolen GO og eReolen Global varetages af Team eReolen i ITK, Aarhus Kommune.  Desuden bidrager medarbejdere fra en række folkebiblioteker i landet bidrager til eReolens drift – du kan se alle eReolens medarbejdere og deltagerne i arbejdsgrupperne ved at klikke her. 
 

UNI-Login eller biblioteksbruger

På eReolen Go logger man ind med sin biblioteksbruger. eReolen Go giver dog også mulighed for login med UNI-Login, hvis barnets skole er tilmeldt denne løsning. Læs mere om UNI-Login-løsningen her. Når man er logget ind, kan man låne, reservere, læse og lytte samt tilføje titler til sin huskeliste.
 

Formidling

Som bibliotek er I altid velkomne til at bruge eReolen Gos formidling og materialer på jeres egne platforme. Vi producerer løbende markedsføringsmaterialer til brug på sociale medier, hjemmesider, skærme m.m.

 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på redaktionen@ereolen.dk.

Privatlivspolitik

Læs privatlivspolitikken for eReolen Go her. 

Tilgængelighedserklæring

eReolen Gos hjemmeside overholder standarden delvist (overholder de fleste krav). Læs tilgængelighedserklæringen her.

 
eReolen Gos app overholder standarden delvist (overholder de fleste krav). Læs tilgængelighedserklæringen her.