Digitale licenser support

Prenax Denmark leverer support til de licensaftaler, som forhandles af Det Digitale Folkebibliotekog fungerer som bibliotekernes samlede indgang til support for tekstlicenser. 

Prenax Denmarks support kan kontaktes på tlf.: 32 25 03 06 mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30, eller døgnet rundt på mail DDF@prenax.dk. Det er også muligt at kontakte supporten via ConsortiaManager

Supporten omfatter ikke spørgsmål ved brug af danske e-bøger ognetlydbøger, af Bibzoom og af DBC-produkter. Her skal bibliotekerne selv henvende sig direkte til tjenesterne. 

Ved spørgsmål om fagligt indhold af licenserne videresender Prenax Denmark support til de enkelte ambassadører på licenserne eller til Det Digitale Folkebibliotek. Spørgsmål af mere teknisk karakter bliver sendt videre til DBC, der tager sig af den tekniske support. 

Hvad supporten kan hjælpe med

IP-problem 

Manglende registrering af IP'er hos leverandør. 

Fælleskommunalt netværk, ikke unikt IP, fx hvor institutioner deler IP-numre under en kommunal fælles it-ordning, og biblioteket derfor ikke er tildelt et unikt IP-nr. 

URL-problem 

Bibliotekerne anvender forkerte URL’er. 

Forkert opsætning hos leverandørerne. 

Fjernadgang/Proxy-problem 

I forbindelse med fornyelser og adgang til nye produkter. 

Lokalt problem 

Forældede browsere eller plugins, manglende cookie- eller javascript-tilladelser. 

Problem med funktionalitet i produkterne 

Forkert åbningsbillede, f.eks. forkert biblioteksnavn, loginoplysninger. 

Oprettelse af brugerprofiler, glemte passwords inden for sitet.