Læs og lyt-funktionalitet på vej i Biblioteket-appen

Udviklingen af læs og lyt-funktionalitet i Biblioteket-appen er klar til pilotfase. Samtidig får appen i denne uge en opdatering med ny knapstruktur og ny statusmodel

Muligheden for at kunne læse og lytte ebøger og lydbøger direkte i Biblioteket-appen har været på tegnebrættet siden DDB fremsatte visionen om `Det sammenhængende bibliotek´. 
Nu er udviklingen færdig og klar til at blive testet på brugerne. 

Nyt udseende

Samtidig ændrer appen udseende for at gøre plads til digital afspilning. Det indebærer blandt andet en ny knapstruktur og en ny statusmodel for materialerne. 

Opdateringen kommer automatisk i løbet af uge 47, og vores app-leverandør Redia A/S vil kommunikere ud om detaljerne via deres nyhedsbrev.
Inden det bliver afgjort om den nye funktionalitet skal rulles ud til alle kommuner, skal den dog igennem en pilotfase. 

Pilotfasen

For at undersøge, hvordan de nye funktioner vil påvirke brugen af digitale materialer og eReolen-appen, bliver der igangsat en tre måneder lang pilotfase.
Fra januar til marts 2024 vil funktionaliteten blive testet i Billund og Ishøj Kommune, og på baggrund af deres resultater, vil der blive truffet en beslutning om, hvorvidt funktionaliteten skal være tilgængelig i hele landet.