Pige der kigger begejstret på sin telefon

ØIR og Biblioteksvagten i Biblioteket-appen

Ny release på Biblioteket-appen giver brugerne mulighed for at betale deres mellemværender efter overgangen til det nye debitorsystem, og for at skrive direkte til Biblioteksvagten

Betaling af mellemværender i appen  

Biblioteket-appen er opdateret, så brugerne kan se gæld og blive henvist til betalingsmuligheder i både det gamle system og i det kommende debitorsystem. Bemærk, at I skal kontakte Redia inden overgangen, så appen bliver opdateret med de rette informationer. 

Læs mere om funktionen her og find en vejledning i, hvordan I skal kontakte Redia 

Skriv til Biblioteksvagten i appen 

Biblioteksvagten har i samarbejde med vores app-leverandør Redia udviklet en funktion, som muliggør, at brugerne kan stille spørgsmål i Biblioteket-appen. Spørgsmålene besvares af Biblioteksvagten, som om nødvendigt, kan videresende spørgsmålene til besvarelse ved det lokale bibliotek med et enkelt klik. Denne funktion er naturligvis kun slået til for de biblioteker, som er med i Biblioteksvagten. I skal ikke foretage jer noget i denne forbindelse. 

Læs mere om hvordan løsningen virker på Redias hjemmeside her 

Fakta

Denne release har følgende versionsnumre. Du finder altid dit eller brugernes aktuelle versionsnummer under menuen ‘Mere’ i nederste højre hjørne. 

IOS version 3.4.4 

Android version 3.4.5