Fyraftensmøde d. 24. August: Har du styr på din digitale indkøbsstrategi?

Kom til fyraftensmøde d. 24. august og hør om de ting, der er gode at vide om tekstlicenserne inden fornyelsesperioden går i gang.

Folkebibliotekerne indkøber for ca. 10.5 mio.kr. indhold på tekstlicensområdet årligt, og Det Digitale Folkebibliotek forhandler mere end 50 licensaftaler hvert år. Udvalget er stort, og hvordan vælger man aftaler til og fra?  

På fyraftensmødet vil du få en 360 graders gennemgang af licensområdet. Vi giver en status på årets forhandlinger, nye produkter, gode råd til hvordan man kan bruge statistikken som beslutningsstøtte samt en gennemgang af de vigtigste punkter i Det Digitale Folkebiblioteks indkøbspolitik, så du efter mødet er klædt på til at træffe beslutninger om det digitale indkøb af tekstlicenser. 

Hvornår: 24. August kl. kl. 15-16  
Hvor: Teams 
Hvem: Fyraftensmøderne er for alle interesserede medarbejdere hos medlemmer i Det Digitale Folkebibliotek 
Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 19. august kl. 12 

Tilmelding

Vi sender først en mødeindkaldelse med link til deltagelse efter tilmeldingsfristen. Husk derfor at sætte kryds i kalenderen. Vær opmærksom på, at du modtager en tilmeldingsbekræftelse her på siden (ikke en email), når du har tilmeldt dig via formularen nedenfor.

Husk ikke at indsætte dit CPR-nummer eller andre personfølsomme oplysninger i formularen. Læs mere i vores privatlivspolitik.